Live

Revista „Time” îşi schimbă proprietarul. S-a aflat cât a plătit noul patron

Data actualizării: Data publicării:

Miliardarul Marc Benioff, şeful siteului SalesForce.com cumpără publicația „Time”, în schimbul a 190 de milioane de dolari.

Meredith, un grup media din Statele Unite, renunţă destul de repede la ceea ce a cumpărat în primele luni ale anului: a achiziţionat atunci publicaţiile „Time”, „Fortune”, „Money” şi „Sports Illustrated” la o valoare de 2,8 miliarde de dolari.

Sunt publicaţiile care s-au desprins din gigantul Time Warner încă din 2014. Şi se pare că acum sunt vândute pe bucăţi şi singurul titlu pe care grupul vrea să-l păstreze în portofoliu este „People”, care are un tiraj mediu de 3,4 milioane de exemplare.

Meredith este nevoit să vândă pentru că are datorii de plătit. Anul trecut, pentru a putea cumpăra cele 4 publicaţii, a accesat un împrumut de 650 de milioane de dolari.

Acum, începe să vândă din merele pe care le consideră stricate, parte a unui plan prin care vrea să-şi reducă datoriile până la 1 miliard de dolari până la finalul anului fiscal 2019.

Noul proprietar „Time” se alătură astfel unor alţi miliardari care au cumpărat în ultimii ani mari publicaţii: cum e, de exemplu, Jeff Bezos, proprietarul Amazon - care deţine, din 2013, şi Washington Post.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Celebrul pulover cu oi purtat de Prinţesa Diana a fost vândut la licitaţie cu peste un milion de dolari

Restaurantele fast-food Subway vor ajunge în portofoliul Roark Capital. Licitația s-a închis cu 9,55 miliarde USD

Un tablou al unui pictor austriac ar putea doborî recordul de vânzare în Europa. Suma uriașă cu care s-ar putea da la licitație

Vânzatorii unei case din Cluj-Napoca, obligați de instanță să restituie peste 18.500 de lei cumpărătorului pentru "vicii ascunse"

Partenerii noștri