Live

Scandal monstru provocat de doi români, la Liverpool. La final, au aruncat de la etaj un câine și l-au omorât. VIDEO

Data publicării:

Doi tineri din România, frați, sunt acuzați că au înjunghiat un bărbat, în Toxteth, o suburbie a orașului Liverpool, după care i-au aruncat câinele de la balcon, patrupedul murind în urma leziunilor suferite.

Vasile Ș., 24 de ani, și Adrian Ș., 30 de ani, sunt judecați în lipsă în Marea Britanie, pentru că, după comiterea faptelor, au dispărut fără urmă, întorcându-se, cel mai probabil, în România. Sunt, însă, reprezentați în proces de un avocat, relatează Liverpool Echo.

Cei doi frați au fost implicați într-o altercație violentă cu un alt român, Cristian D., care a fost înjunghiat și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În încăierare a fost rănită și mama acestuia.

Unul din frații agresori și-a vărsat furia și asupra câinelui, pe care l-a aruncat de la înălțime, izbindu-l violent de asfalt. Câinele Hindo, un bulldog american, a murit.

Scenele violente au fost filmate cu telefonul mobil, iar imaginile au fost prezentate în instanță.

Cei doi frați au negat, prin avocații lor, faptele.

Procurorul Frank Dillon a spus că cei doi frați intrau foarte des în coflict cu vecinii, în mare parte tot români. În ziua cu pricina, scandalul a izbucnit după ce celor doi li s-a atras atenția că și-au aruncat sticlele de bere în fața clădirii și ascultau muzică la un volum foarte mare.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un român se îmbrăca în Mickey Mouse ca să jefuiască familiile pe străzile din Bologna. O avea alături și pe Minnie Mouse

Românii, tot mai pesimiști cu privire la viitorul țării. Care sunt principalele motive de îngrijorare (sondaj)

Ciolacu s-a întâlnit cu românii din Qatar: „Sunt convins că aici câștigați mai bine, dar e evident că aș vrea să vă întoarceți în țară”

MAE continuă să evacueze românii din Fâșia Gaza. 11 cetățeni români au ajuns în Egipt, prin Rafah

Partenerii noștri