Scandal monstru provocat de doi români, la Liverpool. La final, au aruncat de la etaj un câine și l-au omorât. VIDEO

Data publicării:
Untitled

Doi tineri din România, frați, sunt acuzați că au înjunghiat un bărbat, în Toxteth, o suburbie a orașului Liverpool, după care i-au aruncat câinele de la balcon, patrupedul murind în urma leziunilor suferite.

Vasile Ș., 24 de ani, și Adrian Ș., 30 de ani, sunt judecați în lipsă în Marea Britanie, pentru că, după comiterea faptelor, au dispărut fără urmă, întorcându-se, cel mai probabil, în România. Sunt, însă, reprezentați în proces de un avocat, relatează Liverpool Echo.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi frați au fost implicați într-o altercație violentă cu un alt român, Cristian D., care a fost înjunghiat și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În încăierare a fost rănită și mama acestuia.

Unul din frații agresori și-a vărsat furia și asupra câinelui, pe care l-a aruncat de la înălțime, izbindu-l violent de asfalt. Câinele Hindo, un bulldog american, a murit.

Scenele violente au fost filmate cu telefonul mobil, iar imaginile au fost prezentate în instanță.

Cei doi frați au negat, prin avocații lor, faptele.

Procurorul Frank Dillon a spus că cei doi frați intrau foarte des în coflict cu vecinii, în mare parte tot români. În ziua cu pricina, scandalul a izbucnit după ce celor doi li s-a atras atenția că și-au aruncat sticlele de bere în fața clădirii și ascultau muzică la un volum foarte mare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri