Live

Și-a înjunghiat soțul pentru că i-a găsit în telefon poze intime cu „altă femeie” care era de fapt ea, mai slabă și mai tânără

Data actualizării: Data publicării:
Si-a înjunghiat soțul pentru că i-a găsit în telefon poze intime cu „altă femeie”FOTO: yucatan.com.mx

O femeie este acuzată că și-a înjunghiat soțul de mai multe ori după ce a găsit fotografii cu el făcând sex cu o „femeie mai tânără” înainte de a-și da seama că erau, de fapt, fotografii vechi cu ea.

Poliția din Mexic a fost chemată să intervină la o locuință din Sonora, după ce vecinii au auzit țipete și urlete din casa cuplului în cauză. Când au sosit la fața locului, au găsit un bărbat - Juan N. - întins pe pământ, într-o baltă de sânge, cu mai multe răni înjunghiate la brațe și picioare.

Soția lui, Leonora R., a fost arestată.

Atacul violent a survenit după ce Leonora a găsit fotografii cu soțul ei făcând sex cu „o altă femeie”. Nu a stat prea mult pe gânduri și și s-a năpustit asupra partenerului ei și l-a înjunghiat de mai multe ori. Juan a reușit în cele din urmă să-i ia arma și a cerut explicații. Soția i-a spus despre fotografii, iar el i-a amintit că, de fapt, erau fotografii mai vechi cu ei doi.

Potrivit presei mexicane, femeia nu s-a recunoscut în poze, pentru că atunci era mult mai slabă, mai tânără și machiată foarte tare.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că descoperise pozele într-un e-mail vechi și le-a transferat recent pe telefonul său, unde au fost găsite de soție.

Soțul a fost dus la spital, însă presa mexicană nu a dat detalii despre gravitatea rănilot sale.Soția sa a rămas în arest preventiv și riscă să fie acuzată acum de vătămare gravă, chiar dacă soțul nu a depus reclamație împotriva ei.

O femeie și-a înjunghiat soțul după ce a visat că o înșelase

Într-un caz la fel de bizar, petrecut în SUA, poliția spune că o femeie și-a înjunghiat soțul după ce a visat că o înșelase.

Detectivul Abraham McKenzie de la Biroul Șerifului din Jones a declarat că Lindsay Stephens, 33 de ani, l-a înjunghiat pe soțul ei care încă dormea, într-o dimineață din această lună.

Potrivit anchetatorilor, Stephens a spus că l-a visat pe soțul ei cu o altă femeie, s-a înfuriat teribil și l-a înjunghiat de mai multe ori.

Bărbatul a suferit numeroase răni și a trebuit să fie supus unei intervenții chirurgicale, însă își va reveni complet.

Stephens a fost acuzat de agresiune.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

100 de oameni s-au îmbolnăvit după ce au mâncat la o nuntă, iar 80 au ajuns cu „simptome violente” la spital, în Mexic

Scandal și revoltă în Mexic după ce un senator a tăiat o găină în parlament în numele zeului aztec al ploii

Mexicul sesizează Curtea Internaţională de Justiţie după ce forțele ecuadoriene au luat cu asalt ambasada sa din Quito

19 pisici au primit de la președintele Mexicului, prin lege, hrană și îngrijiri pe viață, plus acces nelimitat în palatul prezidențial

Partenerii noștri