Live

Un avion de pasageri a aterizat de urgență la Moscova pentru că avea parbrizul fisurat

Data actualizării: Data publicării:
Sursa: Captură YouTube

Un avion de pasageri Boeing-777 a aterizat de urgenţă, vineri pe aeroportul Vnukovo din Moscova. Aparatul, care se îndrepta spre Bangkok, a fost nevoit să se întoarcă din drum, din cauza unei fisuri la geamul cabinei, relatează Agerpres.

Avionul, care decolase de la Moscova cu peste 200 de persoane la bord, tocmai intrase în spaţiul aerian al Kazahstanului când echipajul a detectat o fisură la parbriz, relatează agențiile de presă din Rusia, citate de Reuters.

Conform ultimelor date, la bordul avionului se aflau 190 de pasageri şi 14 membri ai echipajului.

Compania aeriană „Rossia” a anunţat că pasagerii vor fi trimişi la Bangkok cu o altă cursă, care urmează să decoleze în jurul orei locale 13:30.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Zelenski îl numește pe Putin „nazist”, după ce acesta a lansat un atac masiv în Ucraina înainte de Ziua Victoriei (Politico)

Cum arată palatul lui Putin. Imagini obținute cu o cameră ascunsă din vila cu tron, candelabre de cristal și capelă personală

„La un pas de un incident diplomatic”. O prăjitură din meniul pentru Macron și Xi Jinping a fost înlocuită pentru că amintea de Rusia

„Nu vor putea să se ascundă nici la Capitoliu, nici la Elysee”. Medvedev amenință cu lovituri nucleare în capitalele occidentale

Partenerii noștri