Live

Un băiat a murit în timp ce încerca să transmită live o cascadorie pe cel mai nou pod de 500 de milioane de dolari din Los Angeles

Data publicării:
Un băiat a murit în timp ce încerca să filmeze live o cascadorie pe cel mai nou pod de 500 de milioane de dolari din Los Angeles. FOTO: Profimedia Images

Un adolescent din California a murit în timp ce încerca să filmeze o cascadorie pe noul pod de 500 de milioane de dolari din Los Angeles și să  transmită live momentul pe rețelele sociale.

Este vorba despre un adolescent de 17 ani, care a încercat să filmeze o cascadorie pe viaductul 6th Street din Los Angeles.

Adolescentul a alunecat în timp ce se urca pe una dintre arcade pentru a face live pe o rețea socială, a declarat șeful poliției din Los Angeles, Michel Moore.

„E o tragedie, acea locație, deși este o mândrie pentru Los Angeles, din păcate, a servit și ca loc pentru tragedii ca aceasta”, a spus Moore.

Poliția l-a găsit pe băiat în jurul orei 2 dimineața, iar el a fost declarat mort la spital, scrie Insider.

Podul de 588 de milioane de dolari, deschis în iulie 2022, a fost închis de mai multe ori din cauza unor incidente legate de vandalism și cascadorii. Locul a devenit notoriu și pentru că reprezintă scena pentru curse ilegale de mașini.

Planurile inițiale ale podului includeau balustrade și scări pe arcadele sale. Cu toate acestea, acel design a fost abandonat.

 

 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Anamaria Prodan a spus de față cu Roland Gavril ce se va întâmpla dacă boxerul o va înșela! ”Toți sunt șmecheri”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi ea a aflat că el avea o viață secretă

Guvernul a lansat platforma #nofake. Românii o pot folosi ca să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale

Un bărbat din Brașov a fost reținut, după ce a provocat un accident rutier. Victima din cealaltă mașină era chiar fiul său

16 morți după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie adâncă de o sută de metri, în Peru

Partenerii noștri