Live

Un bărbat a furat un dric, cu tot cu sicriu. Apelul făcut de polițiști, înainte să-l prindă, a devenit viral

Data actualizării: Data publicării:
Sursa: Captură YouTube

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din Los Angeles a fost arestat după o urmărire ca în filme. Bărbatul furase un dric în care se afla un sicriu cu un cadavru relatează Associated Press.

Bărbatul a furat maşina funerară, marca Lincoln Navigator, miercuri seara, din fața unei biserici ortodoxe din oraşul Pasadena.

Potrivit presei locale, furtul a avut loc în timp ce şoferul dricului ducea o altă perspoană decedată în biserică, iar maşina a rămas nesupravegheată.

Pentru că polițiștii nu reușeau să dea de urma hoțului, șeful Departamentului Șerifului din Los Angeles i-a cerut bărbatului să returneze măcar sicriul. Mesajul, postat pe rețelele sociale, a devenit viral.

După toate deciziile greșite pe care le-ai luat, ia măcar o decizie bună și adu înapoi sicriul și trupul neînsuflețit din Navigator”, a scris acesta pe Twitter.

Joi, un bărbat a anunțat poliția că a văzut mașina furată și că o urmărește. Polițiștii din Los Angeles au pornit la rândul lor în urmărirea dricului. Hoțul a fost prins după ce dricul pe care îl conducea s-a ciocnit cu o mașină de poliție. Nimeni nu a fost grav rănit, deși din imaginile filmate din elicopter se vede că mașina a fost grav avariată.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un tânăr de 31 de ani a fost găsit mort într-un apartament din Timișoara

Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea

Bărbat împușcat mortal la o vânătoare organizată noaptea, în Hunedoara. Polițiștii au fost anunțați chiar de tatăl celui care a tras

Cum a fost răpit bărbatul din București. Polițiștii au văzut imagini de pe camerele de supraveghere de la complexul rezidențial

Partenerii noștri