Un bărbat a furat un dric, cu tot cu sicriu. Apelul făcut de polițiști, înainte să-l prindă, a devenit viral

Data actualizării: Data publicării:
urmarire dric captura youtube
Sursa: Captură YouTube

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din Los Angeles a fost arestat după o urmărire ca în filme. Bărbatul furase un dric în care se afla un sicriu cu un cadavru relatează Associated Press.

Bărbatul a furat maşina funerară, marca Lincoln Navigator, miercuri seara, din fața unei biserici ortodoxe din oraşul Pasadena.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit presei locale, furtul a avut loc în timp ce şoferul dricului ducea o altă perspoană decedată în biserică, iar maşina a rămas nesupravegheată.

Pentru că polițiștii nu reușeau să dea de urma hoțului, șeful Departamentului Șerifului din Los Angeles i-a cerut bărbatului să returneze măcar sicriul. Mesajul, postat pe rețelele sociale, a devenit viral.

După toate deciziile greșite pe care le-ai luat, ia măcar o decizie bună și adu înapoi sicriul și trupul neînsuflețit din Navigator”, a scris acesta pe Twitter.

Joi, un bărbat a anunțat poliția că a văzut mașina furată și că o urmărește. Polițiștii din Los Angeles au pornit la rândul lor în urmărirea dricului. Hoțul a fost prins după ce dricul pe care îl conducea s-a ciocnit cu o mașină de poliție. Nimeni nu a fost grav rănit, deși din imaginile filmate din elicopter se vede că mașina a fost grav avariată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri