Live

Video Un bărbat din Cipru și-a trimis câinele la plimbare cu drona: „Stați acasă în siguranță, dar nu uitați de fericirea câinelui”

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Vakis Demetriou/ Facebook

Un bărbat din Cipru a folosit o dronă pentru a-și duce câinele la plimbare, în contextul restricțiilor impuse în țară din cauza coronavirusului.

Clipul a fost postat pe Twitter la mijlocul săptămânii trecute și s-a viralizat imediat, fiind vizualizat de peste 3 milioane de ori în doar câteva zile, potrivit Business Insider.

Ciprul a închis zonele publice la începutul săptămânii trecute, cu scopul prevenirii extinderii focarului de coronavirus.

Pandemia a determinat oameni din întreaga lume să fie inventivi atunci când vine vorba de a-și îndeplini sarcinile zilnice fără a pleca de acasă. Iar un bărbat din Cipru și-a trimis câinele la plimbare cu drona.

Într-un videoclip postat pe o rețea socială de către Vakis Demetriou poate fi văzut cățelul plimbându-se pe stradă, cu lesa legată de dronă. Clipul a fost preluat pe Twitter de către publicații importante din toată lumea.

Clipul este însoțit de următorul mesaj: „A cincea zi de carantină. Stați acasă în siguranță, dar nu uitați de fericirea câinelui dvs."

În imagini se vede că patrupedului nu părea să-i pese cine este la celălalt capăt al lesei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Polonia a primit, după doi ani de așteptare, primele miliarde de euro din PNRR, după reforme ale guvernului Tusk

Vulpea era cel mai bun prieten al omului în trecut. Descoperirea inedită făcută de oamenii de știință

Partenerii noștri