Video Un bărbat din Cipru și-a trimis câinele la plimbare cu drona: „Stați acasă în siguranță, dar nu uitați de fericirea câinelui”

Data actualizării: Data publicării:
câine cipru
FOTO: Vakis Demetriou/ Facebook

Un bărbat din Cipru a folosit o dronă pentru a-și duce câinele la plimbare, în contextul restricțiilor impuse în țară din cauza coronavirusului.

Clipul a fost postat pe Twitter la mijlocul săptămânii trecute și s-a viralizat imediat, fiind vizualizat de peste 3 milioane de ori în doar câteva zile, potrivit Business Insider.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ciprul a închis zonele publice la începutul săptămânii trecute, cu scopul prevenirii extinderii focarului de coronavirus.

Pandemia a determinat oameni din întreaga lume să fie inventivi atunci când vine vorba de a-și îndeplini sarcinile zilnice fără a pleca de acasă. Iar un bărbat din Cipru și-a trimis câinele la plimbare cu drona.

Într-un videoclip postat pe o rețea socială de către Vakis Demetriou poate fi văzut cățelul plimbându-se pe stradă, cu lesa legată de dronă. Clipul a fost preluat pe Twitter de către publicații importante din toată lumea.

Clipul este însoțit de următorul mesaj: „A cincea zi de carantină. Stați acasă în siguranță, dar nu uitați de fericirea câinelui dvs."

În imagini se vede că patrupedului nu părea să-i pese cine este la celălalt capăt al lesei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri