Live

Un bărbat s-a înecat în luna de miere. În timp ce salvatorii îl scoteau din apă, hoții i-au furat mobilul și mașina

Data actualizării: Data publicării:
Un bărbat din California, care se afla în Hawaii în luna de miere, s-a înecat în timp ce făcea snorkeling FOTO: Shutterstock

Un bărbat din California, care se afla în Hawaii în luna de miere, s-a înecat în timp ce făcea snorkeling. Dar tragedia nu s-a încheiat aici.

În timp ce operațiunea de salvare era în curs, hoții au furat mașina închiriată de cei doi tineri căsătoriți, telefoanele mobile, portofelele, banii și îmbrăcămintea lor, a spus poliția citată de NBC Bay Area.

Steven Phan, care lucra la o companie din Silicon Valley, California, a murit pe 1 iunie în timp ce făcea snorkeling în Oahu, Hawaii. Bărbatul de 49 de ani era în luna de miere cu Brittany Myers Phan, proaspăta lui soție.

Potrivit presei locale, Phan a fost adus la țărm de un scafandru, după ce a dispărut sub apă în timp ce făcea snorkeling.

În timpul operațiunii de salvare, care a creat vâlvă în zona respectivă, hoții au furat mașina celor doi soți și toate obiectele personale.

„De parcă nu era și-așa suficient de rău, toate bunurile lui Brittany și Steven au fost furate. Hoții le-au luat telefoanele mobile, portofelele, banii, îmbrăcămintea, chiar și mașina închiriată”, au precizat apropiații.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Unul dintre statele SUA nu poate fi protejat de NATO în cazul în care este atacat. Experții se tem că asta ar putea încuraja China

Un cutremur cu magnitudinea 5,7 a avut loc în Hawaii

Un bărbat care a plecat singur cu barca cu pânze spre Hawaii s-a rătăcit și a fost găsit la o lună după ce a fost dat dispărut

Fondatorul Facebook își construiește o vilă cu buncăr subteran și uși „rezistente la explozie”

Partenerii noștri