Un bărbat s-a înecat în luna de miere. În timp ce salvatorii îl scoteau din apă, hoții i-au furat mobilul și mașina

Data actualizării: Data publicării:
plaja in hawaii la apus
Un bărbat din California, care se afla în Hawaii în luna de miere, s-a înecat în timp ce făcea snorkeling FOTO: Shutterstock

Un bărbat din California, care se afla în Hawaii în luna de miere, s-a înecat în timp ce făcea snorkeling. Dar tragedia nu s-a încheiat aici.

În timp ce operațiunea de salvare era în curs, hoții au furat mașina închiriată de cei doi tineri căsătoriți, telefoanele mobile, portofelele, banii și îmbrăcămintea lor, a spus poliția citată de NBC Bay Area.

Steven Phan, care lucra la o companie din Silicon Valley, California, a murit pe 1 iunie în timp ce făcea snorkeling în Oahu, Hawaii. Bărbatul de 49 de ani era în luna de miere cu Brittany Myers Phan, proaspăta lui soție.

Potrivit presei locale, Phan a fost adus la țărm de un scafandru, după ce a dispărut sub apă în timp ce făcea snorkeling.

În timpul operațiunii de salvare, care a creat vâlvă în zona respectivă, hoții au furat mașina celor doi soți și toate obiectele personale.

„De parcă nu era și-așa suficient de rău, toate bunurile lui Brittany și Steven au fost furate. Hoții le-au luat telefoanele mobile, portofelele, banii, îmbrăcămintea, chiar și mașina închiriată”, au precizat apropiații.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri