Live

Un bărbat și-a împins soția însărcinată de pe o stâncă. Pedeapsa pe care a primit-o pentru crima care a șocat Turcia

Data actualizării: Data publicării:
Hakan Aysal, în vârstă de 41 de ani, și-a împins soția, pe Semra Aysal, în vârstă de 32 de ani, de pe o stâncă. FOTO: Twitter

Un bărbat din Turcia și-a împins soția însărcinată de pe o stâncă pentru a putea beneficia de polița de asigurare. El a fost condamnat la închisoare pe viață.

Crima s-a petrecut în iunie 2018, iar sentința a fost dată acum, scrie New York Post.

Acum mai bine de patru ani, Hakan Aysal, în vârstă de 41 de ani, și-a împins soția, pe Semra Aysal, în vârstă de 32 de ani, de pe o stâncă într-o zonă turistică din sudul Turciei. Știa că femeia se temea de înălțime, dar a atras-o pe marginea stâncii de 304  metri sub pretextul unui selfie, iar apoi a împins-o.

Imediat după moartea ei, el a pretins poliția de asigurare de viață pe numele ei, în valoare de 39.000 de dolari.

Aysal a fost găsit vinovat de această crimă, deși și-a susținut nevinovăția: „După ce a făcut o fotografie, soția mea a pus telefonul în geantă. Mai târziu, m-a rugat să-i dau telefonul. M-am ridicat și apoi am auzit-o pe soția mea țipând în spatele meu. Când m-am întors, ea nu era mai acolo. Nu mi-am împins soția.”

În timpul audierii din această săptămână, instanța a respins cererea bărbatului care a invocat un moment de nebunie. El a încercat să demonstreze că a avut o tulburare mintală, dar legiștii l-au contrazis, așa că și judecătorii au respins această solicitare. Marți, criminalul a fost condamnat la 30 de ani de închisoare.

Anchetatorii au început să aibă suspiciuni cu privire la contextul în care Semra Aysal a căzut de pe stâncă după ce un  martor, care era în zonă cu familia, a surprins într-un video ultimele imagini cu femeia în viață.

„M-am oprit acolo pentru a vedea priveliștea Golfului Kabak împreună cu familia mea. Fiica mea filma priveliștea cu telefonul meu și cuplul Aysal a coborât panta în acel moment. Chiar am glumit: „Fie bărbatul acesta va arunca femeia, fie femeia va arunca bărbatul”, a povestit la audieri Recep Sahin.

Un alt martor a spus că Aysal părea neobișnuit de calm după incident: „Conduceam în zonă, când am văzut că cineva îmi făcea semn cu mâna și m-am oprit. Hakan a venit și a spus că soția lui a căzut pe stâncă. Am coborât imediat din mașină și am început să o căutăm, dar din zona unde eram noi nu am văzut-o. Am încercat să ne apropiem de margine pentru a vedea mai bine. Hakan nu a venit cu noi când am coborât. Am stat acolo până la sosirea jandarmeriei. Hakan era foarte nepăsător și calm. Nu se purta ca un bărbat a cărui soție tocmai căzuse de pe o stâncă.”

Aysal era singurul beneficiar al asigurării pe numele soției sale, dar nu a putut încasa banii după ce poliția a anunțat o anchetă cu privire la moartea femeii.

Fratele mai mare al victimei, Naim Yolcu, a declarat ulterior: „Când ne-am dus la Institutul de Medicină Legală să luăm cadavrul, Hakan stătea în mașină. Familia mea și cu mine am fost distruși, dar Hakan nici măcar nu părea trist. Sora mea a fost întotdeauna împotriva împrumuturilor. Cu toate acestea, după ce ea a murit, am aflat că a avut împrumuturi luate de Hakan în numele surorii mele.

 

 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Încă un american a fost arestat în Rusia. A fost acuzat că a băut și apoi a ieșit afară dezbrăcat

Un soldat american a fost arestat în Rusia. Acesta a mers în Vladivostok pentru o întâlnire romantică

Mafia italiană nu-și mai murdăreşte mâinile cu sânge. „Ar fi fost o prostie să credem că nu vor profita de un aflux uriaş de bani”

Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat din închisoare în închisoare

Partenerii noștri