Live

Un medic a ieșit din sala de operație, în timpul intervenției chirurgicale, supărat că nu a primit o ceașcă de ceai

Data actualizării: Data publicării:
Foto: GettyImages

Un medic din India ar fi ieșit din sala de operație, la jumătatea unei intervenții chirurgicale, după ce s-a enervat că personalul spitalului nu i-a adus o ceașcă de ceai, relatează Sky News

Doctorul avea opt paciente de operat la un spital din Nagpur, aflat în centrul Indiei. După ce a efectuat operația la patru dintre femei și a administrat anestezia celorlalte, el ar fi cerut personalului spitalului să-i facă o ceașcă de ceai.

Însă, pentru că nu a primit băutura caldă așa cum a cerut, a părăsit imediat sala de operație fără a efectua restul procedurilor, potrivit NDTV.

Șefa consiliului districtual din Nagpur, Soumya Sharma, a declarat pentru NDTV că doctorul „a părăsit operația din cauza faptului că nu a primit ceai” și a cerut ca acesta să fie acuzat penal.

„Acest incident este extrem de grav”,  subliniază ea.

„Dacă medicii sunt dispuși să renunțe la astfel de proceduri critice pentru o simplă ceașcă de ceai, ar trebui să fie trași la răspundere în temeiul secțiunii 304 din Codul Penal Indian”, adaugă Soumya Sharma.

Potrivit sursei citate, un alt medic a fost trimis să efectueze intervențiile chirurgicale asupra celorlalte femei anesteziate, după ce autoritățile au fost informate. O anchetă este în desfășurare. 

 

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

"Absolut ridicol". Scandal în Anglia, după decizia luată de Tottenham față de Drăgușin & Co: "Pură lăcomie!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Chirurgul din București care a uitat o compresă în corpul unei paciente, iar aceasta a murit, a fost plasat în arest la domiciliu

Un medic din București, cercetat după ce ar fi uitat o compresă în abdomenul unei paciente. Femeia a făcut septicemie și a murit

Un panou publicitar uriaș s-a prăbușit în India în timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de răniți

BBC: Bărbatul care a câștigat lupta cu industria cărbunelui și a salvat o pădure uriașă de la distrugere

Partenerii noștri