Un medic a ieșit din sala de operație, în timpul intervenției chirurgicale, supărat că nu a primit o ceașcă de ceai

Data actualizării: Data publicării:
medic in cabinet
Foto: GettyImages

Un medic din India ar fi ieșit din sala de operație, la jumătatea unei intervenții chirurgicale, după ce s-a enervat că personalul spitalului nu i-a adus o ceașcă de ceai, relatează Sky News

Doctorul avea opt paciente de operat la un spital din Nagpur, aflat în centrul Indiei. După ce a efectuat operația la patru dintre femei și a administrat anestezia celorlalte, el ar fi cerut personalului spitalului să-i facă o ceașcă de ceai.

Însă, pentru că nu a primit băutura caldă așa cum a cerut, a părăsit imediat sala de operație fără a efectua restul procedurilor, potrivit NDTV.

Șefa consiliului districtual din Nagpur, Soumya Sharma, a declarat pentru NDTV că doctorul „a părăsit operația din cauza faptului că nu a primit ceai” și a cerut ca acesta să fie acuzat penal.

„Acest incident este extrem de grav”,  subliniază ea.

„Dacă medicii sunt dispuși să renunțe la astfel de proceduri critice pentru o simplă ceașcă de ceai, ar trebui să fie trași la răspundere în temeiul secțiunii 304 din Codul Penal Indian”, adaugă Soumya Sharma.

Potrivit sursei citate, un alt medic a fost trimis să efectueze intervențiile chirurgicale asupra celorlalte femei anesteziate, după ce autoritățile au fost informate. O anchetă este în desfășurare. 

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri