Live

Un senator australian și-a cerut scuze pentru că s-a șters de sânge pe ușa unei colege din parlament

Data publicării:
Foto: www.news.com.au

Un senator australian și-a cerut scuze public, după ce s-a șters de sânge pe ușa unui alt politician, în urma unei altercație pe holurile parlamentului, scrie BBC News.

Foto: News.co.au

Senatorul Brian Burston și James Ashby, un consilier al senatoarei Pauline Hanson, s-au luat la bătaie în parlament. În urma incidentului, Ashby a rămas fără acces în instituție și a fost denunțat la poliție.

Burston a declarat, în Senat, că nu își amintește să se fi șters de sânge pe ușa senatoarei Hanson, însă nu a negat că ar fi făcut asta.

Burston, un senator aflat la primul său mandat, a demisionat din partidul anti-islamic al lui Pauline Hanson anul trecut, după ce s-au certat, și s-a alăturat unui alt grup politic.

La începutul săptămânii, Hanson a acuzat, în plenul parlamentului, un anumit politician că a hărțuit sexual șase femei, fără a da însă niciun nume. Ulterior, Burston a declarat că a crezut că politiciana se referă la el, a negat orice acuzație, apoi a acuzat-o pe aceasta că i-a făcut avansuri sexuale.

  • În altercația cu consilierul lui Hanson, Brian Burston s-a rănit la mână și s-ar fi șters de sânge pe ușa biroului lui Pauline Hanson.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cea mai bogată femeie din Australia cere ca portretul ei să fie scos dintr-o expoziție pentru că nu-i place. Cine e Gina Rinehart

Rechinul fantomă și Diavolul de mare: Cum arată cele mai noi drone militare subacvatice ale Australiei și Statelor Unite

Scandal monstru în Vrancea. Fermierii au atacat cu pietre rachetele antigrindină, supărați că nu mai plouă

VIDEO. Nou scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara, acuzată că a furat două mașini de lux și o barcă

Partenerii noștri