Live

Un șofer român de TIR s-a ales cu dosar penal în Germania, după ce polițiștii l-au prins furând curent de la un felinar stradal

Data actualizării: Data publicării:
Foto: GettyImages

Poliţiştii germani au avut parte de o experienţă inedită duminică dimineaţă, în jurul orei 03:00, când au descoperit fapta mai puțin obișnuită a unui șofer român de TIR, informează Mediafax.

Poliţiştilor care patrulau în zona Nohra din Weimar le-a atras atenţia un camion parcat de marginea şoselei. La o inspecţie mai atentă, oamenii legii din Germania au observat ca un cablu de la unul dintre felinarele din zonă era smuls, iar acesta ducea la camion.

Şoferul camionului, un român în vârstă de 29 de ani, dormea în cabină. Când a fost trezit de poliţişti, românul a recunoscut că a luat cablul de curent pentru a-şi alimenta televizorul din cabină.

Potrivit comunicatului emis de poliţia germană, românul a fost condus la sediul poliţiei si apoi eliberat după achitarea cauţiunii. Totuşi, distracţia îl va costa: îi va fi întocmit un dosar care va fi trimis în instanţă.

Editor web: Vlad Mironescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Olaf Scholz este presat să plafoneze prețul kebapului. „E uimitor. Oriunde merg, oamenii îmi cer asta”

„Democraţia este ameninţată”. Reacția lui Scholz după ce un europarlamentar german a fost atacat în timp ce lipea afișe

„Extremiștii sunt complet dezinhibați și ne consideră vânat”. Un europarlamentar german, bătut cu sălbăticie în timp ce lipea afișe

Berlinul vrea să scape de vila lui Joseph Goebbels, ministrul de propagandă al lui Hitler: "Luați-o, e cadou!"

Partenerii noștri