Live

VIDEO Un copil de 9 ani a fost dărâmat de pe placa de surf de un rechin

Data actualizării: Data publicării:

Chandler Moore, un copil de 9 ani din Statele Unite, a căzut de pe placa de surf după ce a fost dezechilibrat de un peşte. Filmările au dovedit ulterior că era vorba de un rechin, potrivit CNN.

Chandler Moore, un băieţel de 9 ani din Florida, a mers la plajă împreună cu familia, într-o minivacanţă după Ziua Recunoştinţei. Shaun Moore, tatăl micuţului, a declarat ulterior pentru CNN că era o zi însorită, „perfecta pentru surf”. A mai spus că plaja era aglomerată şi că mai mulţi surferi se aflau deja în apă atunci când a intrat în valuri împreună cu fiul său.

 

 

Valurile începuseră să se intensifice, iar micuţul tocmai se ridicase pe placă împins de tatăl său când ceva cu totul neaşteptat l-a dezechilibrat. „Credeam că e un peşte obişnuit”, a povestit ulterior băiatul. Filmarea realizată de camera GoPro ataşată de placa familiei Moore a surprins însă întregul incident: copilul fusese răsturnat chiar de un rechin, înotătoarea dorsală a acestuia fiind perfect vizibilă în imaginile video.

Rechinii sunt o prezenţă comună în zona plajei New Smyrna, iar estimările specialiştilor spun că fiecare om care înoată în acel perimetru se află la aproximativ 3 metri depărtare de unul dintre ei.

Editor web: Vlad Mironescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat a vrut să urce în avion cu doi șerpi ascunși în pantaloni

VIDEO Un bărbat își desface o bere, pentru că „e rece”, în momentul în care polițiștii stau cu arma ațintită spre el

Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz

O casă din Florida a fost lovită de gunoi spațial care i-a distrus acoperișul și a trecut prin două etaje: „Aproape mi-a lovit fiul”

Partenerii noștri