Live

VIDEO. Un pasager a filmat momentul în care motorul avionului în care se afla a izbucnit în flăcări

Data publicării:

Un avion al companiei Copa Airlines s-a întors pe Aeroportul Internațional Tocumen, din Panama, după ce unul dintre motoare a luat foc. Un pasager a filmat momentul în care au izbucnit flăcările.

Incidentul a avut loc pe 31 ianuarie. Focul ar fi izbucnit după ce o pasăre a intrat în motorul aeronavei. Pasagerul, care stătea pe locul de lângă fereastră, a postat imaginile pe pagina sa de Instagram și a povestit ce s-a întâmplat.

„Niciodată nu mi-au mai trecut atât de multe gânduri prin cap într-un timp atât de scurt. Am crezut că lucrurile astea se întâmplă doar în filme”, a spus pasagerul.

Avionul a făcut cale întoarsă spre aeroportul din Panama, unde a aterizat în siguranță. Un purtător de cuvânt al companiei Copa Airlines a declarat că pilotul aeronavei a respectat protocolul în situații de acest gen și că nu a avut probleme la aterizare.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Aterizare forţată a unui avion de mici dimensiuni în Alba. Pompierii au găsit aeronava răsturnată cu roţile în sus

Alertă falsă cu bombă pe aeroportul din Chișinău. Pilotul unui avion care venea de la Londra a decis să aterizeze de urgență la Iași

Desfășurare impresionantă de forțe la Timișoara, după ce un avion a aterizat de urgență. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Alertă cu bombă la bordul unui avion Turkish Airlines. Aeronava a aterizat de urgență pe Otopeni

Partenerii noștri