Live

Microsoft lansează o hartă interactivă cu informații despre coronavirus

Data publicării:

Compania Microsoft a lansat o hartă interactivă Bing care oferă informații despre pandemia de COVID19, boala cauzată de noul coronavirus, informează The Verge.

Harta arată numărul cazurilor din fiecare țară, precum și câte persoane s-au vindecat și câte au decedat. Informațiile sunt mai detaliate când vine vorba de statele americane.

Microsoft a anunțat că harta interactivă își preia informațiile din mai multe surse, precum Organizația Mondială a Sănătății, Centrul pentru Controlul Bolilor (SUA), Centrul European pentru prevenirea și controlul bolilor (ECDC) și Wikipedia. Frecvența cu care sunt actualizate informațiile oferite de hartă nu a fost dezvăluită.

Microsoft nu este singurul gigant IT care încercă să ofere informații în timpul pandemiei de coronavirus. Google a anunțat că va lansa "luni seară" un website cu informații despre epiedemie.

Editor web: Vlad Mironescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Polonia a primit, după doi ani de așteptare, primele miliarde de euro din PNRR, după reforme ale guvernului Tusk

Pericolul invizibil care omoară felinele de pe „insula pisicilor”. Boala este extrem de infecțioasă și nu există remediu

Partenerii noștri