Live

Galerie Foto Miss Crimeea, atacată de ruși după ce a cântat o melodie ucraineană: „Să își arate talentul în spatele liniilor inamice”

Data actualizării: Data publicării:
Olga Valeeva a interpretat o melodie ucraineană. Foto: Facebook/ Medialeaks

„Miss Crimeea”, Olga Valeeva, a fost aspru criticată de autoritățiile din peninsula anexată ilegal de Rusia în 2014, pentru că a cântat o melodie ucraineană. „Să își arate talentul în spatele liniilor inamice”, i-a transmis Oleg Kriuchkov, un consilier al liderului pro-rus din Crimeea.

Valeeva a interpretat melodia considerată de proruși „naționalistă” pe contul său de pe o rețea socială. La scurt timp, conturile de telegram pro-Kremlin au început o campanie furibundă la adresa sa.

Ulterior, și oficiali proruși din Crimeea au acuzat-o că interpretează „cântece ucrainene naționaliste”.

„Dacă o persoană iubește atât de mult Ucraina, are nevoie de ajutor. Luați-o, de exemplu, la Vasilievka și trimiteți-o pe jos la locația armatei ucrainene. Acolo cu siguranță își va găsi rostul pentru talentul său”, a spus Kriuchkov, citat de RIA Novosti.

„Nimeni nu va permite să fie cântate imnuri naționaliste aici”, a mai spus consilierul liderului pro-rus din Crimeea.

Anterior, un alt oficial din Crimeea a spus că aceasta ar trebui nu doar condamnată public, ci și legal, însă pentru acest lucru ar fi nevoie de o legislație mai dură.

Valeeva a primit titlul de „Miss Crimeea” în primăvara anului 2022.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect” VIDEO

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

După SUA, și Polonia îi cere lui Olaf Scholz să trimită Ucrainei rachete Taurus

Situație critică pe frontul de est din Ucraina. Rușii au anunțat că au cucerit încă un sat din regiune

Doi jurnaliști ruși au fost arestați pentru „extremism”, fiind acuzați că au lucrat pentru Fundația lui Aleksei Navalnîi

Putin încalcă din nou regulile internaționale. UE critică Moscova după ce a preluat controlul unor firme italiene şi germane

Partenerii noștri