Live

O fetiță de 2 ani a supraviețuit 4 zile într-o pădure din Rusia, după ce a plecat de acasă

Data publicării:
O fetiță de 1 an și 10 luni a supraviețuit în mod miraculos 4 zile într-o pădure din Rusia FOTO: sledcom.ru

O fetiță de 1 an și 10 luni a supraviețuit în mod miraculos 4 zile într-o pădure din Rusia, după ce a plecat de acasă profitând de un moment în care părinții nu erau atenți la ea.

Lyuda Kuzina a dispărut din curtea casei părinților ei din regiunea Smolensk, la vest de Moscova, incidentul declanșând o operațiune uriașă de căutare, în care au fost implicate sute de persoane.

După 4 zile, fetița a fost găsită înfometată, însetată și acoperită de mușcături de insecte, dar într-o stare stabilă, atunci când un membru al unei echipe de căutare i-a auzit în pădure scâncetul slab, potrivit BBC.

Mi-a spus că nu va mai fugi niciodată de mama”, a spus Antonina Kuzina, mama fetiței. „Nu știu cât timp își va aminti această promisiune, dar cel puțin acum ea spune asta”, a mai spus Antonina.

Fetița a primit îngrijiri medicale la un spital pentru copii din Smolensk. Televiziunea rusă a vorbit cu mama și fiica ei la locul de joacă din fața spitalului.

Alarma a fost declanșată după ce Lyuda a dispărut din curtea casei de vacanță a familiei din zona Tyomkinsky, marțea trecută. Se juca afară cu sora ei de patru ani, dar a intrat în pădurea din apropiere când mama ei vorbea cu un vecin. Sora ei a urmat-o, dar se pare că s-a întors repede acasă.

Patru sute de voluntari și polițiști au început să cerceteze zona. Scafandrii au verificat bazinele din apropiere, dar nu au găsit nimic. După 4 zile, când familia aproape că își pierduse orice speranță, fetița a fost găsită la 4 kilometri de casă, la adăpostul unor ramuri de copac.

Povestea de supraviețuire a Lyudiei amintește de un băiețel de 3 ani care a supraviețuit 72 de ore într-o pădure siberiană cu lupi și urși, în 2016. Tserin Dopchut avea la el o ciocolată, în timp ce Lyuda nu avea nimic de mâncare.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Putin ordonă exerciţii nucleare la care vor participa trupe poziţionate în apropiere de Ucraina

Un atac ucrainean cu drone a făcut 6 morţi şi 35 de răniţi la Belgorod, spun autoritățile ruse

Avertismentele serviciilor secrete: Rusia plănuieşte acte violente de sabotaj în toată Europa, fără să-i pese de victime

Salarii de mii de dolari și pașapoarte rusești. Cum convinge Rusia cetățeni cubanezi să lupte pe frontul din Ucraina (BBC)

Partenerii noștri