Live

Parlamentarii PSD şi PNL vor face donații pentru victimele cutremurelor din Turcia

Data publicării:
Adana a ajuns un oraș al oamenilor fără adăpost după devastatorul cutremur de luni. FOTO: Profimedia Images

Parlamentarii PSD şi cei ai PNL au anunţat, miercuri, că vor face donaţii în contul creat de Ambasada Turciei în România pentru sprijinirea populaţiei afectată de cutremurele din această ţară.

"În contextul situaţiei dezastruoase din Turcia şi Siria, în numele Parlamentului, mi-aş dori să facem o donaţie pe care să o trimitem într-un cont creat de Ambasada Turciei în România şi să sprijinim populaţia afectată de cutremurul din 6 februarie", a spus, în plenul Camerei Deputaţilor, deputatul grupului minorităţilor naţionale, Ibram Iusein.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a menţionat că parlamentarii social-democraţi vor face donaţii în nume propriu în acest cont.

"La nivelul grupurilor parlamentare ale PSD s-a luat decizia ca fiecare parlamentar să facă o donaţie în nume propriu în contul despre care vorbea domnul Ibram, şi anume contul deschis de Ambasada Turciei în România. De asemenea, se identifică soluţiile pentru ca şi Camera Deputaţilor să facă o donaţie în acelaşi cont", a spus Simonis, potrivit Agerpres.

Liderul deputaţilor PNL, Gabriel Andronache, a afirmat că şi parlamentarii liberali vor contribui cu donaţii în contul deschis de ambasadă.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rareş Bogdan: „Ciucă e singurul candidat pe care îl susținem. Va fi un președinte extrem de necesar pentru România și Europa”

SUA cer Turciei și Israelului să-și rezolve neînțelegerile: „Amândouă sunt aliaţii noştri”

Inflaţia a ajuns la 70% într-o țară aflată în topul de vacanță al românilor. Prețuri mai mari la hoteluri și cafenele

Erdogan spune că a rupt relațiile comerciale cu Israelul pentru a-l „forța” să accepte un armistițiu în Gaza

Partenerii noștri