Live

Galerie Foto Prințul Louis cel fără astâmpăr a furat din nou spectacolul la parada finală de la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Data actualizării: Data publicării:
Prințul Louis a atras din nou atenția asupra sa la parada finală a Jubileului de Platină Foto: Profimedia Images

Poate că Marea Britanie a sărbătorit Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a, dar strănepotul ei, prințul Louis, a furat din nou spectacolul și în ultima zi a celebrărilor, care s-au încheiat cu o paradă populară plină de culoare și cu apariția-surpriză a suveranei în balconul Palatului Buckingham. Fiul în vârstă de 4 ani al prințului William și al ducesei de Cambridge a făcut propriul show în loja regală în timpul paradei de duminică, după ce joi, în prima zi a Jubileului, a amuzat publicul cu tot felul de grimase expuse chiar de la înălțimea balconului Palatului Buckingham. Unii l-au comparat cu Macaulay Culkin în „Singur acasă”.

Louis a stat la parada de duminică în loja regală lângă mama sa, alături de frații săi mai mari: prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, și prințul George, în vârstă de 8 ani. În lojă s-au mai aflat tatăl său, prințul William, și bunicii, prințul Charles și Camilla, ducesă de Cornwall.

Micuțul a fost fără astâmpăr: s-a bucurat, a râs, s-a plictisit, și-a supt degetul, s-a mirat, și-a pus mâinile la ochi, a căscat, a făcut gesturi de rocker, a aplaudat, s-a strâmbat la mama sa, s-a alintat, s-a fâțâit, s-a suit în picioare pe scaun, a mers când în brațe la tată, când în brațe la bunic. Pe scurt, s-a comportat ca mulți alți copii de vârsta lui. În contrast cu el, frații săi mai mari au fost mult mai rezervați și mai cuminți, dar el a pus serios la încercare răbdarea ducesei Kate. 

Editor : Luana Pavaluca

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Prințul Louis a împlinit șase ani. Fotografia făcută de Prințesa Kate cu ocazia aniversării celui mai mic dintre copiii săi

Kate Middleton a anunțat că are cancer

„Este o sosie. Nu are cum să fie Kate”. Noile imagini cu prințesa de Wales stârnesc teorii ale conspirației pe internet

Prințul Harry pierde încă un proces cu statul britanic și nu va mai beneficia de o echipă de securitate permanentă

Partenerii noștri