Live

Studentă americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia. Care a fost ultimul ei mesaj, trimis mamei sale

Data publicării:
FOTO: Getty Images

Trupul unei studente americane, care dispăruse săptămâna trecută, a fost găsit într-o pădure din Rusia, scrie EuroNews. În ultimul mesaj pe care îl trimisese mamei sale a scris că se afla într-o mașină cu un necunoscut.

Catherine Serou, 34 de ani, făcuse armata în cadrul marinei americane și era studentă la Universitatea Lobachevsky, în orașul Nijni Novgorod din vestul Rusiei.

Ea a dispărut marți seară, fapt care a declanșat o acțiune de căutare la care au participat 100 de voluntari.

Trupul ei a fost găsit sâmbătă, într-o pădure în nordul regiunii Bor, potrivit presei din Rusia.

Comitetul de Investigații di Rusia, care anchetează cazurile dificile de crimă, a confirmat găsirea "studentei străine dispărute".

Un bărbat de 44 de ani, neînarmat, a fost acuzat sub suspiciunea de crimă. Dacă va fi găsit vinovat, va putea fi condamnat la o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.

Mama lui Catherine a declarat vineri pentru postul american de radio NPR că, în ultimul mesaj primit, fiica ei a scris: "Sunt într-o mașină cu un necunoscut. Sper să nu fiu răpită".

Ea a mai spus că fiica ei a vrut să învețe limba rusă înainte de a da la facultate în SUA și să devină avocat specializat în imigrație.

Ambasada SUA de la Moscova a anunțat că urmărește îndeaproape investigația și oferă asistența necesară familiei lui Catherine.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Demonstraţie de forţă la frontiera dintre Polonia şi Lituania. NATO amintește Rusiei că faimosul Coridor Suwalki rămâne sub protecție

Șoigu se teme de influența SUA în Asia și spune că Rusia și aliații ar trebui să-și intensifice exercițiile militare în regiune

Rusia bombardează masiv căile ferate din Ucraina pentru a bloca ajutorul Occidentului: „Pregătește o ofensivă de amploare”

SUA anunţă un ajutor militar de şase miliarde de dolari pentru Ucraina: „Este cel mai mare de până acum”

Partenerii noștri