Live

Soacra lui Rishi Sunak spune că fiica ei „l-a făcut premier”: „Priviți puterea femeilor”

Data actualizării: Data publicării:
Rishi Sunak și Akshata Murty s-au căsătorit în 2009. Foto: Profimedia Images

Rapida ascensiune la putere a premierului britanic Rishi Sunak a fost subiect de discuție pentru mulți. Deși unii ar pune-o pe seama ambiției sale de fier, soacra sa este de altă părere și spune că fiica sa, Akshata Murty, este motivul pentru care Sunak a ajuns prim-ministru.

Soacra premierului britanic Rishi Sunak, Sudha Murty, a spus că fiica ei, Akshata Murty, „și-a făcut soțul prim-ministru”.

Într-un videoclip ajuns viral pe rețele sociale, Sudha Murty afirmă că datorită fiicei sale, Rishi Sunak a devenit cel mai tânăr prim-ministru al Marii Britanii, scrie NDTV.

Soacra lui Rishi Sunak a spus că ea și-a transformat soțul într-un om de afaceri. Partenerul ei de viață este miliardarul Narayana Murthy, care a fondat gigantul IT Infosys.

„Dar fiica mea a reușit să îl facă pe soțul ei prim-ministru al Regatului Unit. Priviți puterea femeilor. Vedeți cum o soție poate schimba un soț”, a spus aceasta.

Totodată, femeia a explicat că ea și familia ei respectă de mult timp un post în fiecare zi de joi. Acum, fiica ei l-a influențat și pe Rishi Sunak să facă același lucru.

Rishi și Akshata s-au căsătorit în anul 2009, iar Sunak a ajuns rapid la puetere în anii care au urmat. În octombrie 2022, el a fost desemnat premierul Marii Britanii.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Noua ofensivă a Rusiei în Ucraina ar trebui să fie „un apel de trezire la realitate”. Avertismentul unui ministru britanic

Aproape jumătate din toți banii murdari ai lumii trec prin Londra și teritoriile britanice de peste mări

Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie

Hackerii susținuți de China devin tot mai periculoși. Marea Britanie și SUA trag un semnal de alarmă

Partenerii noștri