Soacra lui Rishi Sunak spune că fiica ei „l-a făcut premier”: „Priviți puterea femeilor”

Data actualizării: Data publicării:
Rishi Sunak și Akshata Murty
Rishi Sunak și Akshata Murty s-au căsătorit în 2009. Foto: Profimedia Images

Rapida ascensiune la putere a premierului britanic Rishi Sunak a fost subiect de discuție pentru mulți. Deși unii ar pune-o pe seama ambiției sale de fier, soacra sa este de altă părere și spune că fiica sa, Akshata Murty, este motivul pentru care Sunak a ajuns prim-ministru.

Soacra premierului britanic Rishi Sunak, Sudha Murty, a spus că fiica ei, Akshata Murty, „și-a făcut soțul prim-ministru”.

Într-un videoclip ajuns viral pe rețele sociale, Sudha Murty afirmă că datorită fiicei sale, Rishi Sunak a devenit cel mai tânăr prim-ministru al Marii Britanii, scrie NDTV.

Soacra lui Rishi Sunak a spus că ea și-a transformat soțul într-un om de afaceri. Partenerul ei de viață este miliardarul Narayana Murthy, care a fondat gigantul IT Infosys.

„Dar fiica mea a reușit să îl facă pe soțul ei prim-ministru al Regatului Unit. Priviți puterea femeilor. Vedeți cum o soție poate schimba un soț”, a spus aceasta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Totodată, femeia a explicat că ea și familia ei respectă de mult timp un post în fiecare zi de joi. Acum, fiica ei l-a influențat și pe Rishi Sunak să facă același lucru.

Rishi și Akshata s-au căsătorit în anul 2009, iar Sunak a ajuns rapid la puetere în anii care au urmat. În octombrie 2022, el a fost desemnat premierul Marii Britanii.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri