Live

Video Accident bizar pe aeroport: Un avion a rupt gardul și a intrat într-o mașină. „L-am văzut pe pilot dându-și palme”

Data actualizării: Data publicării:
Pasagerii nu au fost răniți grav. Sursă foto: captură X

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc pe un aeroport din Dallas, Texas, unde un avion de mici dimensiuni a rupt un gard și a intrat într-o mașină care mergea regulamentar pe drum. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. Autoritatea aeronautică din SUA investighează incidentul.

Accidentul a avut loc după ce pilotul unui avion monomotor Lancair IV-P, care făcea o aterizare de urgență pe aeroportul Aero Country din Dallas, nu a reușit să se oprească aparatul la capătul pistei. Ca urmare, avionul a trecut prin gardul de protecție și s-a ciocnit cu o mașină care trecea pe drum.

Paramedicii au găsit trei pacienți la fața locului, doi în avion și unul în mașină, potrivit postului local NBC DFW. Pompierii au declarat că o persoană a fost transportată la spital cu răni ușoare, dar nu au putut confirma dacă acea persoană se afla în avion sau în mașină.

Incidentul a fost surprins de un martor, Jack Schneider, care venise la aeroport pentru a prelua un avion pe care intenționează să îl repare.

„Eram de cealaltă parte a avionului, cea mai apropiată de pistă, și, deodată, aud că un avion aterizează. M-am uitat și am văzut fum gros care ieșea din pneuri. Și mi-am dat seama că mergea mult prea repede pentru a se opri până la capătul pistei", a declarat Schneider, el însuși inginer aerospațial și pilot, potrivit NBC DFW.

Atunci a decis să scoată telefonul pentru a filma scena.

„A trecut prin gard și apoi a intrat pe șosea, apoi a traversat o bandă de circulație și apoi pe cealaltă bandă de circulație chiar în momentul în care o altă mașină l-a lovit”, a spus Schneider.

Un alt martor al incidentului spune că s-a simțit ușurat când a văzut că toți cei implicați erau bine.

„De fapt, l-am văzut pe pilot dându-și palme din cauza frustrării”, a spus el.

Adninistrația Aeronatutică a SUA și National Transportation Safety Board (NTSB) investighează cauza accidentului.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Un avion Boeing 737 a ieșit de pe pistă în timpul decolării. Unsprezece persoane au fost rănite, între care patru grav

Un avion cargo a aterizat forțat fără roțile din față pe aeroportul din Istanbul

Un avion rusesc și unul american, filmate unul lângă celălalt deasupra Strâmtorii Bering

Transmisiune specială Digi24 din SUA. Cum se fabrică avioanele de luptă F-35. Imagini din Texas cu aeronavele de atac

Partenerii noștri