Live

Alec Baldwin va fi acuzat de omor involuntar după uciderea directorului de imagine pe platoul de filmare

Data actualizării: Data publicării:
Alec Baldwin va fi acuzat de omor involuntar după uciderea directorului de imagine pe platoul de filmare. Foto: Profimedia Images

Actorul Alec Baldwin va fi acuzat de omor involuntar după ce a împușcat-o cu armă de recuzită pe Halyna Hutchins, director de imagine al filmului Rust, relatează BBC. Incidentul mortal a avut loc pe platoul de filmare.

Baldwin repeta o scenă pentru filmul Rust când a tras focul de armă la o fermă de lângă Sante Fe, New Mexico, în octombrie 2021.

Hannah Gutierrez Reed, armurierul filmului, va fi acuzată și ea de omor involuntar.

Niciunul nu a comentat acuzațiile.

Joi, procurorul districtual din Santa Fe, Mary Carmack-Altwies, a anunțat într-o declarație că acuzațiile vor fi depuse până la sfârșitul lunii.

Actorul și producătorul Alec Baldwin și armurierul Hannah Gutierrez-Reed vor fi acuzați fiecare de două acuzații de omor involuntar”, a declarat aceasta. „După o analiză amănunțită a probelor am stabilit că există suficiente dovezi”.

Din punctul meu de vedere, nimeni nu este mai presus de lege și toată lumea merită dreptate”, a mai spus Carmack-Altwies.

În august, actorul în vârstă de 64 de ani, cunoscut pentru seria „30 Rock”, a spus că se aşteaptă ca nimeni să nu fie acuzat, declarând că a angajat un detectiv particular pentru a investiga cazul.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Recidivist reţinut după ce în urmă cu două luni a omorât o femeie şi i-a ascuns trupul pe un teren de lângă un fost poligon de tragere

Hannah Gutierrez, armurierul filmului „Rust”, a fost condamnată la un an și jumătate de închisoare pentru moartea Halynei Hutchins

Femeie ucisă de soţul ei la intrarea în scara blocului. Ea obținuse un ordin de protecție la începutul lunii

Armuriera filmului „Rust”, vinovată de omor prin imprudenţă, după ce Alec Baldwin a împușcat-o din greșeală pe Halyna Hutchins

Partenerii noștri