Live

Donald Trump critică în continuare Acordul de la Paris: Nu a fost menit să salveze mediul, ci să ucidă economia americană

Data publicării:
Fostul președinte american Donald Trump. Foto: Guliver / Getty Images

Preşedintele american în exerciţiu Donald Trump a criticat duminică Acordul de la Paris privind schimbările climatice, din care el a retras unilateral Statele Unite, susţinând că această înţelegere internaţională a avut doar consecinţe negative pentru economia americană, relatează DPA, citată de Agerpres.

Acordul de la Paris nu a fost menit să salveze mediul. El a fost creat pentru a ucide economia americană”, a spus Trump în mesajul video transmis participanţilor la summitul G20 organizat de Arabia Saudită în sistem de videoconferinţă.

Liderul american a susţinut constant că puteri economice globale precum SUA şi China nu au nevoie de un acord internaţional pentru a combate poluarea aerului şi a surselor de apă.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Stormy Daniels depune mărturie în procesul cu Trump: „M-a provocat să-l pleznesc la fund”

Trump compară guvernul lui Biden cu Gestapo-ul nazist: „Ei bine, acum trebuie să scoatem mănuşile”

De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Biden îl ironizează pe Trump pentru datoriile adunate în urma proceselor: „Îmi pare rău, Don, nu te pot ajuta”

Partenerii noștri