Live

Donald Trump Jr. s-a infectat cu coronavirus

Data publicării:
Donald Trump Junior la un miting de campanie. Foto: GettyImages

Fiul preşedintelui american, Donald Trump Jr, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 săptămâna aceasta, deşi nu prezintă simptome, a anunțat purtătorul său de cuvânt.

„Don a fost testat pozitiv la începutul săptămânii şi este în carantină la cabana sa de la aflarea rezultatului. A fost complet asimptomatic până acum şi urmează toate orientările medicale pentru COVID-19 recomandate”, a precizat purtătorul de cuvânt, potrivit Agerpres.

Donald Trump Jr. deţine o cabană în partea de nord a statului New York unde îi place să meargă, de obicei, pentru a pescui în râul Delaware.

El şi fratele său Eric sunt co-proprietarii unei rezervaţii de vânătoare de 70 de hectare pe care o folosesc şi ca poligon de tir privat.

Andrew Giuliani, fiul avocatului personal al preşedintelui, Rudy Giuliani, a declarat de asemenea vineri că a primit un rezultat pozitiv la testul COVID-19.

Editor : G.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Polonia a primit, după doi ani de așteptare, primele miliarde de euro din PNRR, după reforme ale guvernului Tusk

Pericolul invizibil care omoară felinele de pe „insula pisicilor”. Boala este extrem de infecțioasă și nu există remediu

Partenerii noștri