Live

Video Donald Trump numără atent câteva bancnote de 20 de dolari înainte de a face o donație la biserică

Data actualizării: Data publicării:
Președintele american Donald Trump numără bancnote pentru o donație la slujba unei biserici din Las Vegas. Foto: Profimedia Images

Donald Trump este protagonistul unui alt moment care s-a viralizat pe internet. Scena care a atras atenția lumii întregi a fost surprinsă la o biserică penticostală din Las Vegas, acolo unde președintele s-a rugat împreună cu mai mulți membri ai staffului său de la Casa Albă. La final a donat mai multe bancnote de 20 de dolari, pe care le-a numărat de mai multe ori înainte de a le pune în cutia milei.

Pastor: „La 4.30, Domnul mi-a spus, «Voi da președintelui vostru o a doua victorie»”.

Pastor: „Puteți scrie un cec, puteți dona bani lichizi. Unii oameni pun chiar jetoane de la ruletă pe platoul cu donații. Nu glumesc. Dacă donați puteți face un lucru bun. În prezent hrănim 25.000 de oameni pe lună în orașul nostru”.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ce va face Trump dacă ajunge iar la Casa Albă. Acesta și-a publicat ideile în revista Time: „De ce ar trebui noi să apărăm pe oricine?”

Biden îl ironizează pe Trump la cina corespondenților de la Casa Albă: Sunt un bărbat matur, într-o cursă împotriva unui copil de 6 ani

Posibilul vicepreședinte al lui Trump a recunoscut că și-a ucis câinele: „L-am urât”

Victoria lui Trump, risc existențial pentru unitatea Europei. Cum ar putea fi dezbinată UE dacă magnatul revine la Casa Albă (Politico)

Partenerii noștri