Live

Trump, despre conflictul cu Iran: Nu caut războiul, dar dacă va fi, va fi distrugere totală așa cum nu ați mai văzut vreodată

Data publicării:
Foto: Guliver/GettyImages

Președintele american Donald Trump a declarat, duminică, într-un interviu pentru postul NBC, că este de părere că Teheranul vrea să negocieze un acord cu Statele Unite, în contextul problemelor economice cu care se confruntă Iranul, relatează MEDIAFAX.

„Cred că vor să negocieze. Și cred că vor să facă o înțelegere. Și înțelegerea mea este nucleară. Uite, nu vor avea arme nucleare (...) Nu cred că le place poziția în care se află. Economia lor este absolut ruinată”, a declarat liderul de la Casa Albă.

„Nu caut războiul, dar dacă va fi, va fi distrugere totală așa cum nu ați mai văzut vreodată. Dar nu caut sa fac asta”, a adăugat Donald Trump.

Preşedintele Statelor Unite a declarat, vineri, că pregătise un atac asupra Iranului, dar l-a anulat în ultimul moment, pentru a evita producerea de victime.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trump compară guvernul lui Biden cu Gestapo-ul nazist: „Ei bine, acum trebuie să scoatem mănuşile”

De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Biden îl ironizează pe Trump pentru datoriile adunate în urma proceselor: „Îmi pare rău, Don, nu te pot ajuta”

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Partenerii noștri