Live

Trump crede că fotografia sa judiciară îl face mai „atractiv” pentru electoratul de culoare din SUA. „De-aia mă plac ei pe mine”

Data actualizării: Data publicării:
Fotografia tip „mug shot” a lui Donald Trump. Foto: Profimedia Images

Fostul președinte Donald Trump a apreciat că fotografia sa judiciară și procesele penale în care e acuzat de fraudă nu fac decât să-l facă mai „atractiv” pentru electoratul de culoare din SUA, informează CNN. Donald Trump se află în plină cursă electorală pentru a deveni candidatul Partidului Republican pentru câștigarea celui de-al doilea mandat la Casa Albă.

„Am fost acuzat pentru nimic, pentru ceva care nu înseamnă nimic. Au făcut-o pe motiv că ar fi interferență electorală (implicarea în acțiunile insurecționiste din timpul asediului Capitoliului - n.r.), apoi m-au acuzat a doua oară, apoi a treia și a patra oară. Și mulți oameni au spus că de-aia mă plac ei („Black people” a spus Trump, în engleză) pe mine, pentru că am fost atât de discriminat și mă văd ca pe o persoană discriminată”, a declarat Trump la o adunare cu membri de culoare ai partidului republican în Columbia, Carolina de Sud.

Trump a spus că electoratul de culoare din SUA a „acceptat” fotografia sa judiciară mai mult decât oricine.

„Fotografia judiciară („mug shot”, în engleză), am văzut-o cu toții și știți cine au acceptat-o ca atare? Americanii de culoare. E incredibil”, a spus Trump.

Citește și: Deținutul nr. P01135809. Trump a fost fotografiat și amprentat la o închisoare din Atlanta. Fotografia lui judiciară a fost publicată

Un judecător din New York i-a ordonat vineri oficial lui Donald Trump să plătească 454 de milioane de dolari, inclusiv dobândă, într-un proces civil, o decizie care îi va oferi fostului preşedinte o lună pentru a depune aproape jumătate de miliard de dolari pentru a contesta verdictul de fraudă.

Donald Trump a fost condamnat în urmă cu o săptămână, la New York, la plata unei amenzi de aproape 355 de milioane de dolari cu privire la o serie de fraude financiare ale imperiului său imobiliar Trump Organization, iar judecătorul i-a interzis candidatului republican în alegerile prezidenţiale, într-o hotărâre fără precedent, să administreze întreprinderea timp de trei ani.

Editor : Mihnea Lazăr

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Hackerii susținuți de China devin tot mai periculoși. Marea Britanie și SUA trag un semnal de alarmă

Republicanii fac scut în jurul lui Trump. Mike Johnson a venit să-l sprijine la procesul penal de la New York

China amenință după ce SUA au majorat tarifele vamale. „Să corecteze greşelile imediat”

Zelenski îi cere lui Blinken sisteme Patriot suplimentare pentru apărarea Harkovului

Partenerii noștri