Live

Discuția de pe Tinder a unui bărbat, devenită virală: „Sunt în spital, nasc”

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Twitter

În era internetului, aplicațiile de dating au prins un avânt incredibil, în ultimii ani. Nu e de mirare de ce din ce în ce mai multe povești ale cuplurilor formate astfel au devenit virale. Un tânăr a decis să publice o discuție pe care a avut-o cu o posibilă parteneră, pe Tinder, după ce aceasta i-a spus că „este în spital, naște”.

Brad Galloway, din Marea Britanie, a distribuit pe rețele de socializare o discuție bizară pe care a avut-o pe Tinder cu una dintre fetele înscrise pe aceeași aplicație. El a întrebat-o ce planuri are pentru seara respectivă, iar fata răspuns că „este în spital”, relatează metro.co.uk.

Îngrijorat, bărbatul a întrebat-o de ce, iar aceasta a răspuns: „Nasc un copil”, după care și-a exprimat dorința de a fi ieșit în oraș, în schimb.

FOTO: metro.co.uk

Galloway a publicat discuția, ascunzând indentitatea fetei, pe Twitter și a devenit rapid virală. Mesajul a fost redistribuit de 20.000 de ori și a primit peste 120.000 de aprecieri, până să fie șters de tânăr.

Internauții nu au ratat ocazia să se amuze pe această temă:

Datingul modern”, a comentat o utilizatoare. „ Cred că tot datorită Tinderului a rămas însărcinată”, a scris un internaut.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Platforma X a eliminat mai multe conturi și postări despre protestele fermierilor la cererea guvernului Indiei

Contul Iuliei Navalnaia de pe rețeaua X a fost restabilit. Platforma socială deţinută de Elon Musk explică de ce l-a suspendat

Rețeaua socială X este acuzată că ia bani de la teroriști pentru bife albastre. Houthi și Hezbollah, printre conturile validate

Germania a descoperit o uriașă campanie de dezinformare a Kremlinului. Trollii ruși făceau 2 postări pe secundă de pe 50.000 de conturi

Partenerii noștri