Discuția de pe Tinder a unui bărbat, devenită virală: „Sunt în spital, nasc”

Data actualizării: Data publicării:
brad twitter
FOTO: Twitter

În era internetului, aplicațiile de dating au prins un avânt incredibil, în ultimii ani. Nu e de mirare de ce din ce în ce mai multe povești ale cuplurilor formate astfel au devenit virale. Un tânăr a decis să publice o discuție pe care a avut-o cu o posibilă parteneră, pe Tinder, după ce aceasta i-a spus că „este în spital, naște”.

brad twitter
FOTO: Twitter

Brad Galloway, din Marea Britanie, a distribuit pe rețele de socializare o discuție bizară pe care a avut-o pe Tinder cu una dintre fetele înscrise pe aceeași aplicație. El a întrebat-o ce planuri are pentru seara respectivă, iar fata răspuns că „este în spital”, relatează metro.co.uk.

Îngrijorat, bărbatul a întrebat-o de ce, iar aceasta a răspuns: „Nasc un copil”, după care și-a exprimat dorința de a fi ieșit în oraș, în schimb.

discutie tinder
FOTO: metro.co.uk

Galloway a publicat discuția, ascunzând indentitatea fetei, pe Twitter și a devenit rapid virală. Mesajul a fost redistribuit de 20.000 de ori și a primit peste 120.000 de aprecieri, până să fie șters de tânăr.

Internauții nu au ratat ocazia să se amuze pe această temă:

Datingul modern”, a comentat o utilizatoare. „ Cred că tot datorită Tinderului a rămas însărcinată”, a scris un internaut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri