Live

Optimism în Marea Britanie: Infectările cu varianta Delta, în scădere în ultima săptămână

Data publicării:
Varianta Delta „încetinește”, iar noile infectări în Marea Britanie sunt în scădere pentru a șasea zi consecutiv. Foto: Profimedia

Optimism prudent în Marea Britanie. Varianta Delta „încetinește”, iar noile infectări sunt în scădere pentru a șasea zi consecutiv, potrivit Mediafax.

Noile infecții COVID în Marea Britanie scad pentru a șasea zi consecutiv, după creșterea atribuită răspândirii variantei Delta a Sars-Cov-2.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 24.950 de cazuri, duminică erau 29.173. Cu doar o săptămână în urmă, pe 20 iulie, infecțiile depășeau 46.000 de cazuri.

Speranța este că scăderea noilor infecții se datorează campaniei de vaccinare. Speranță pe care guvernul lui Boris Johnson a pariat, în condițiile în care, în ciuda noului val, a eliminat restricțiile din țară, scrie La Stampa.

„Ziua libertății”, începută pe 19 iulie, a eliminat principalele restricții, începând cu utilizarea măștii în interior și dacă oamenii sunt la distanță.

Pentru prima dată după mult timp, în cadrul comunității științifice, care cenzurase sever alegerile prim-ministrului, a început să se răspândească un optimism prudent.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Noua ofensivă a Rusiei în Ucraina ar trebui să fie „un apel de trezire la realitate”. Avertismentul unui ministru britanic

Aproape jumătate din toți banii murdari ai lumii trec prin Londra și teritoriile britanice de peste mări

Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie

Hackerii susținuți de China devin tot mai periculoși. Marea Britanie și SUA trag un semnal de alarmă

Partenerii noștri