Live

Poliţia cere inculparea premierului israelian Netanyahu

Data publicării:

Poliţia israeliană a recomandat inculparea pentru corupţie a lui Benjamin Netanyahu şi a soţiei sale.

Premierul este suspectat că a acordat favoruri guvernamentale unei companii de telecomunicaţii în schimbul unei acoperiri mediatice favorabile pentru el şi familia sa, pe siteul de informaţii deţinut de grup.

Potrivit poliţiei israeliene, în acest moment există suficiente dovezi pentru punerea sub acuzare a lui Benjamin Netanyahu şi a soţiei sale. Într-un comunicat, premierul israelian a respins concluziile poliţiei pe care le consideră nefondate.

Procurorul general trebuie acum să decidă dacă îi pune sub acuzare sau nu pe Benjamin şi Sara Netanyahu. Este al treilea dosar de corupţie în care poliţia recomandă inculparea premierului Israelului.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

New York Times: CPI se pregăteşte să emită mandate de arestare pe numele unor oficiali israelieni şi ai Hamas. Ar fi vizat și Netanyahu

Mahmoud Abbas, apel disperat către SUA: „Opriți un asalt al Israelului asupra oraşului Rafah. Ar fi cel mai mare dezastru”

„Simțim că ne-ați abandonat. E înfricoșător”. Hamas a publicat o nouă înregistrare cu doi ostatici israelieni din Fâșia Gaza

Hezbollah a atacat nordul Israelului cu drone și rachete ghidate

Partenerii noștri