Live

Revelion cu măsuri sporite de securitate, la Paris

Data publicării:
Polițiști francezi. Foto: Guliver/ Getty Images

Măsuri de securitate sporite, în Franţa, pentru petrecerile de Revelion în aer liber. Au fost mobilizaţi, în toată ţara, aproape 148.000 de poliţişti, jandarmi şi militari.

În Paris va fi instalat un perimetru de securitate în jurul bulevardului Champs Elysees şi pieţei Arcului de Triumf. De la ora locală 16:00 (17:00, ora României), cei care vor să ajungă acolo vor trece de filtre de control şi se pot aştepta la percheziţii corporale.

De asemenea, sunt interzise consumul de alcool şi lansarea artificiilor. Pe unul dintre conturile de Facebook folosite de vestele galbene a fost anunţată organizarea unei petreceri non-violente, pe Champs Elysees, diseară.

Peste 8.000 de persoane spun că vor participa la ceea ce consideră a fi actul al optulea al protestelor faţă de politicile economice ale preşedintelui Emmanuel Macron.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Proteste violente ale mișcării "Vestele Galbene" în Paris. Mai mulți manifestanți au intrat în sediul unui post de televiziune

Singura ţară europeană care mai foloseşte muniţie explozivă la proteste retrage din uz o controversată grenadă lacrimogenă

Zeci de persoane au fost arestate sâmbătă la Paris în timpul protestelor „Vestelor Galbene”

Protest violent în Franța. Zeci de persoane au fost reținute sâmbătă

Partenerii noștri