Live

Şeful diplomaţiei franceze: Sunt de acord cu Biden când spune că Trump este de o „iresponsabilitate incredibilă”

Data publicării:
Donald Trump și Joe Bden. Foto: Profimedia Images

Ministrul de externe francez Jean-Yves Le Drian „împărtăşeşte” afirmaţiile preşedintelui ales al SUA, Joe Biden, care a denunţat joi „iresponsabilitatea incredibilă” a lui Donald Trump reprezentată de refuzul acestuia de a-şi recunoaşte înfrângerea în alegerile prezidenţiale americane din 3 noiembrie, informează duminică AFP, citată de Agerpres.

Suntem într-o fază în care Joe Biden spune că există o «iresponsabilitate incredibilă» (din partea lui Donald Trump) şi eu sunt de acord cu aceste afirmaţii ale lui Joe Biden. Constat că declaraţia lui Joe Biden corespunde realităţii”, a afirmat şeful diplomaţiei franceze în emisiunea Le Grand Jury RTL/Le Figaro/LCI, într-un rar comentariu cu privire la politica internă din SUA.

Le Drian a subliniat, totuşi, că are încredere în „soliditatea democraţiei americane”.

Nu m-am amestecat în politica americană”, a spus demnitarul francez, care a adăugat că „americanii sunt suficient de maturi pentru a-şi asuma responsabilităţile în această privinţă”.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Proteste violente în Franța. Zeci de persoane arestate la Paris. Magazine sparte, forțele de ordine intervin cu gaze lacrimogene

Ce va face Trump dacă ajunge iar la Casa Albă. Acesta și-a publicat ideile în revista Time: „De ce ar trebui noi să apărăm pe oricine?”

Țările G7 s-au angajat să-și închidă centralele pe cărbune până în 2035

Înainte să-și viziteze aliații din Serbia și Ungaria, dictatorul chinez se va întâlni cu Macron și Von der Leyen la Paris

Partenerii noștri