Live

VIDEO. Premierul Olandei i-a sfătuit pe oameni să nu mai dea mâna cu ceilalți, după care fix asta a făcut

Data actualizării: Data publicării:
Foto: captură YouTube/Opmerkelijke TV fragmenten

Premierul olandez Mark Rutte a trecut printr-un moment stânjenitor, dar și amuzant în același timp. Aflat într-o conferință de presă, el i-a sfătuit pe oameni să nu-și mai strângă mâna în semn de salut, după care... a gafat.

Premierul Olandei a susținut luni o conferință de presă alături de Jaap van Dissel, directorul Centrului pentru Controlul Bolilor Infecţioase din această țară, în care a vorbit printre altele și despre formele de salut care trebuie evitate pentru a preveni răspândirea virusului, relatează BBC.

„Faceți ce vreți, trimiteți sărutări cu mâna, salutați cu piciorul sau cu coatele. Dar nu ne mai strângem mâinile de acum. Vă rog să acordați atenție măsurilor de igienă, pe care le putem lua cu toții: spălatul pe mâini mai des decât de obicei. Strănutați în pliul cotului sau folosiți șervețele”, a spus Rutte.

La finalul conferinței însă, el i-a strâns mâna medicului în semn de mulțumire, după care a realizat ce a făcut și a izbucnit în râs.

„Scuze, scuze! Nu, nu mai este permis”, a spus el.

În Țările de Jos s-au înregistrat până acum peste 300 de cazuri de infectare cu COVID-19, iar patru persoane au murit. La nivel mondial sunt infectate peste 113.000 de persoane, dintre care peste 4.000 au murit.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Milionara acuzată de furt: a fugit cu mobila, după ce a ”uitat” să achite chiria 6 luni! A creat un prejudiciu uriaș: ”Odios”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Viitorul guvern de extremă dreapta din Olanda va muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim

De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024

Scandal politic uriaș la Eurovision, înainte de finală. Reprezentanta Israelului a fost huiduită iar Olanda a fost exclusă

Kelemen Hunor: Nu îmi pun mari speranțe în candidatura lui Iohannis la NATO. De la ambiție personală și până la funcție e cale lungă

Partenerii noștri