Live

Un bărbat din Argentina a fost arestat pentru că a îndreptat o armă spre vicepreşedinta Cristina Kirchner

Data publicării:
Vicepreşedinta Argentinei, Cristina Kirchner. Foto: Profimedia

Un bărbat a fost arestat joi în Argentina pentru că a îndreptat o armă spre vicepreşedinta Cristina Kirchner, în timp ce aceasta se întorcea acasă, a anunțat ministrul argentinian al Securităţii, Anibal Fernandez.

Mai multe canale de televiziune au difuzat imaginea cu un bărbat care viza capul Cristinei Kirchner în timp ce aceasta ieşea din maşina care o dusese la casa ei din cartierul Recoleta, din Buenos Aires, relatează AFP, citată de Agerpres.

„Acum situaţia trebuie să fie evaluată de personalul nostru criminalistic pentru a analiza amprentele digitale şi capacitatea şi starea acestei persoane”, a precizat ministrul.

Bărbatul, care nu a tras, s-a apropiat de Cristina Kirchner în mijlocul mulţimii care o aştepta să o salute şi să-i ceară un autograf pentru o carte autobiografică.

Sute de militanţi s-au adunat de săptămâna trecută în faţa casei Cristinei Kirchner, în vârstă de 69 de ani, acuzată de fraudă şi corupţie în atribuirea de contracte publice în fieful ei din Santa Cruz (sud), în timpul celor două mandate prezidenţiale (2007-2015).

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina

Un traficant de droguri a fost prins de polițiștii care au intrat în casa lui, după ce a sunat să raporteze că este jefuit

Argentina a cerut să devină „partener global” al NATO

Un ucrainean torturat de ruși cu electroșocuri a depus o plângere pentru crime de război în Argentina

Partenerii noștri