Live

Un bărbat din SUA a rămas blocat timp de 10 ore, după ce mașina i-a fost îngropată 4 metri în zăpadă

Data actualizării: Data publicării:
Mașina americanului a fost îngropată în zăpadă. Foto: CNN

Un bărbat de 58 de ani din nordul statului New York a rămas blocat în mașină timp de 10 ore din cauza unei  furtuni violente de zăpadă. Un utilaj a trecut prin zonă și i-a acoperit autoturismul cu aproape 4 metri de omăt. Șoferul a fost găsit din întâmplare, scos de polițiști din mașină și dus la spital.

Omul de 58 de ani, din Upstate New York, a rămas blocat în mașină în timpul furtunii de zăpadă care a străbătut New York-ul zilele trecute, scrie CNN.

Kevin Kresen din Candor, New York, la vest de Binghamton, a ieșit de pe șoseaua principală în orașul Owego, chiar când furtuna se intensificase și erau spulberate cantități mari de zăpadă, a declarat poliția de stat din New York.

A doua zi dimineață, Sgt. Jason Cawley verificat dacă sunt în așteptare apeluri de urgență din cauza furtunii. Dispecerii l-au informat că au primit la 911 mai multe apeluri de la un bărbat care ieșise de pe șosea și avea nevoie de asistență, dar oamenii legii locali nu l-au localizat pe șofer din cauza zăpezii depuse pe mașina sa. 

Sergentul Cawley a mers în locul pe care șoferul l-a indicat și a intrat prin zăpadă pentru a verifica adresele caselor din zonă. În timp ce săpa cu o lopată prin omăt, a lovit parbrizul lui Kresen și l-a văzut pe acesta în mașină.

Acesta i-a spus polițistului că un plug de zăpadă a trecut prin zonă și l-a acoperit și mai tare cu zăpadă. Kresen a rămas blocat fără căldură și când a fost găsit suferea de hipotermie și degerături, a spus patrula de stat. A fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Editor : A.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un avion rusesc și unul american, filmate unul lângă celălalt deasupra Strâmtorii Bering

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Gaza se răspândeşte în întreaga lume. Pornită din SUA, a ajuns până la Sydney

O cățelușă Golden Retriever s-a născut cu blana verde, iar imaginile cu ea au ajuns virale

Biden se va întâlni cu regele Iordaniei săptămâna viitoare, la Casa Albă

Partenerii noștri