Live

VIDEO Antrenorul clubului de volei SCM Zalău, a cărui fiică a fost ucisă în masacrul de la Belgrad, a ajuns la locul tragediei

Data actualizării: Data publicării:
Antrenorul clubului de volei SCM Zalău, a cărui fiică a fost ucisă în masacrul de la Belgrad, a ajuns la locul tragediei FOTO: Digi24

Dragan Kobiljski, antrenorul sârb al clubului de volei SCM Zalău, a cărui fiică a fost ucisă în masacrul de la școala primară, a ajuns la Belgrad. Joi, el s-a recules la locul tragediei, împreună cu soția lui.

Fata, în vârstă de 13 ani, era colegă de clasă cu atacatorul. Tatăl ei se afla în România când a aflat că și fiica lui a murit în masacru.

Dragan Kobiljski și soția lui au aprins o lumânare în fața școlii.

Era extrem de agitat, plângea, era dărâmar și mi-a dat și mie nefericita veste... I-am cunoscut fetițele, pentru că l-au vizitat aici, la Zalău, au fost prezente la câteva antrenamente... Cu atât mai mult îmi pare rău, pentru că i-au văzut împreună și știam ce familie frumoasă sunt. Vom merge la Belgrad, la înmormântare, să-i oferim tot suportul nostru”, a declarat Adrian Feher, manager secția de volei SCM Zalău.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Olena Zelenska și Dmitro Kuleba, vizită oficială în Serbia la invitația Tamarei Vucic

Kosovo vrea în Consiliul Europei, dar nu este de acord cu condițiile de aderare

Xi Jinping a fost așteptat cu o horă sârbească pe aeroportul din Belgrad

Cutremur la granița României, marți dimineață

Partenerii noștri