Live

VIDEO | Gest revoltător făcut de o bloggeriță într-un supermarket: „Microbii întăresc sistemul imunitar și ajută la digestie”

Data publicării:
Imaginile au devenit viral în mediul online, iar internauții au fost îngroziți de ceea ce au văzut. Foto: Captură video

Un videoclip postat de o bloggeriță, cunoscută pentru opiniile ei extrem de vehemente împotriva vaccinurilor, a devenit viral în mediul online, iar internauții au fost îngroziți de ceea ce au văzut. În imagini apare o femeie care, ajunsă într-un supermarket, începe să lingă lucruri la întâmplare, spunând că acest „exercițiu” îi întărește imunitatea și o ajută la digestie.

În imaginile surprinse și postate chiar de femeia în cauză se vede cum această ajunge în supermarket și linge majoritatea lucrurilor pe care le poate atinge. În clipul de 20 de secunde, bloggerița Jodie Meschuk linge căruciorul de cumpărături, mânerul ușii, marginea unei pungi de plastic și cam orice altceva poate găsi.

Și cum imaginile nu ar fi fost de ajuns, femeia a adăugat clipului și o descriere ce a scandalizat internauții.

„Germenii întăresc sistemul imunitar, expunerea la germeni creează mijloace de apărare împotriva astmului și alergiilor. Microbii ajută la digestie”, a scris bloggerița.

Femeia a rămas fără cont de Instagram

Meschuk a postat clipul pe pagina sa de Instagram cu peste 17.000 de urmăritori, iar de acolo, imaginile revoltătoare au ajuns pe toate rețelele sociale, distribuite de internauții care au criticat-o pentru gestul ei, scrie DailyMail.

Acum, bloggerița a rămas și fără contul de Instagram, după ce platforma i l-a blocat, ca urmare a încălcării politicilor privind Covid-19 și vaccinarea, a confirmat un purtător de cuvânt al Facebook pentru Insider.

În martie anul trecut, un tânăr de 21 de ani din Statele Unite, influencer pe rețeaua de socializare TikTok, a fost infectat cu coronavirus după ce a lins un vas de toaletă în cadrul unei provocări denumite "Cooronavirus Challenge".

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Polonia a primit, după doi ani de așteptare, primele miliarde de euro din PNRR, după reforme ale guvernului Tusk

Pericolul invizibil care omoară felinele de pe „insula pisicilor”. Boala este extrem de infecțioasă și nu există remediu

Partenerii noștri