Live

VIDEO. Zece minute din prima linie. Imagini cu luptele de stradă dintre ucraineni și ruși, filmate de unitatea specială Kraken

Data publicării:
Imagini cu luptele dintre ruși și ucraineni din Kurpiansk. Foto: Captură video

Pe rețelele sociale au fost publicate imagini filmate de o unitatea specială a armatei ucrainene, din timpul luptelor pentru eliberarea localității Kupiansk, din Harkov.

Forţele ucrainene au preluat la finalul lunii septembrie controlul asupra întregului oraş Kupiansk, în nord-est, alungând trupele ruse din poziţiile lor de pe malul estic al râului Oskil.

Această operaţiune a permis forțelor armate ucrainene să alunge forţele ruse de ocupație din partea stângă a orașului Kupiansk și să creeze un cap de pod pentru unitățile adiacente.

Militarii ucraineni au prezentat imagini din timpul operațiunii ofensive de la Kupyansk, în timpul căreia au reușit să elibereze șapte localități din regiunea Harkov.

Editor : R.K.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Anamaria Prodan a spus de față cu Roland Gavril ce se va întâmpla dacă boxerul o va înșela! ”Toți sunt șmecheri”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Civilii din Harkov sunt ținuți de ruși în subsoluri ca să fie folosiți ca "scuturi umane". Cine fuge este executat (oficiali ucraineni)

Putin, despre ofensiva rușilor din Harkov: „Este vina ucrainenilor”. Dictatorul rus spune că nu are în plan să cucerească orașul

Zelenski: Rușii au ajuns doar la prima din cele trei linii de fortificații din Harkov

Ucraina are nevoie de două sisteme Patriot pentru a-i opri pe ruși să ocupe Harkovul, spune Zelenski

Partenerii noștri