VIDEO. Zece minute din prima linie. Imagini cu luptele de stradă dintre ucraineni și ruși, filmate de unitatea specială Kraken

Data publicării:
ezgif.com-gif-maker (89)

Pe rețelele sociale au fost publicate imagini filmate de o unitatea specială a armatei ucrainene, din timpul luptelor pentru eliberarea localității Kupiansk, din Harkov.

Forţele ucrainene au preluat la finalul lunii septembrie controlul asupra întregului oraş Kupiansk, în nord-est, alungând trupele ruse din poziţiile lor de pe malul estic al râului Oskil.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Această operaţiune a permis forțelor armate ucrainene să alunge forţele ruse de ocupație din partea stângă a orașului Kupiansk și să creeze un cap de pod pentru unitățile adiacente.

Militarii ucraineni au prezentat imagini din timpul operațiunii ofensive de la Kupyansk, în timpul căreia au reușit să elibereze șapte localități din regiunea Harkov.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri