Live

Vladimir Putin despre cazul Navalnîi: „Dacă cineva chiar ar fi vrut să-l otrăvească, ar fi dus treaba până la capăt”

Data actualizării: Data publicării:
Vladimir Putin într-o videoconferință cu reporterii ruși. Foto: Profimedia Images

Președintele rus Vladimir Putin a negat că serviciile secrete rusești s-ar afla în spatele tentativei de asasinat a opozantului Alexesi Navalnîi, otrăvit cu Noviciok în luna august a acestui an, informează The Moscow Times.

„Nu l-am otrăvit noi, cine are treabă cu el? Dacă cineva chiar ar fi vrut să-l otrăvească, probabil că ar fi dus treaba până la capăt”, a declarat Vladimir Putin, în cadrul conferinței sale anuale cu jurnaliștii ruși, organizată în acest an în sistem videoconferință.

Liderul de la Kremlin s-a referit și la recenta investigație de presă conform căreia agenți FSB specializați în neurotoxine și substanțe paralizante l-au urmărit pe Alexei Navalnîi înainte ca acesta să fie otrăvit.

„Știm despre ce e vorba. Aceasta nu e o investigație, ci doar o tentativă de a legitima niște materiale ale serviciilor speciale americane”, a spus Putin.

Președintele Rusiei a acuzat, cu această ocazie, serviciile secrete ale SUA pentru realizarea „acestei scamatorii” cu scopul de a-l ataca personal.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mesajul Iuliei Navalnaia, după ce Putin a depus jurământul: „Ţara noastră este condusă de un mincinos, un hoţ, un asasin”

Putin a depus oficial jurământul pentru noul mandat până în 2030. La inaugurare a vorbit despre război: „Împreună vom câștiga”

Josep Borrell se opune participării UE la ceremonia de reînvestire a lui Putin

„Rusia intră într-o nouă eră”. Putin începe un nou mandat de președinte. Ce înseamnă asta pentru Europa

Partenerii noștri