Live

News Alert Zeci de oameni sunt dați dispăruți, după ce un hotel cu cinci etaje s-a prăbușit în China. Clădirea era loc de carantină

Data actualizării: Data publicării:
Un hotel cu cinci etaje, folosit ca loc de carantină, s-a prăbușit în China Foto: captură TV

Un hotel cu cinci etaje s-a prăbușit în provincia Fujian, din estul Chinei. Sunt cel puțin 70 de oameni dați dispăruți. Zeci de echpaje de salvare au fost mobilizate la fața locului. 

ACTUALIZARE DUMINICĂ, 8.03.2020, ORA 9:20 - Cel puţin şapte oameni au murit în urma prăbuşirii hotelului din China în care se aflau circa 80 de persoane în carantină din cauza coronavirusului, anunță CNN. Încă 28 de persoane sunt prinse în continuare sub dărâmături. Proprietarul hotelului a fost reţinut.

ACTUALIZARE 23:00 Autoritățile anunță că au salvat 44 de persoane, inclusiv un bebeluș și familia lui. Operațiunea de căutare continuă, dar nu s-a spus niciun cuvânt despre eventuale victime. Peste 800 de persoane participă la operațiunea de căutare a oamenilor rămași prinși între dărâmături.


Din clădire nu a mai rămas aproap nimic întreg. Cele cinci etaje au fost reduse la un morman de moloz, în care zeci de salvatori caută acum după eventuali supraviețuitori. Au reușit să scoată până acum în viață 38 de oameni.

Editare web: Luana Păvălucă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mai multe persoane au murit și altele au fost rănite într-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

VIDEO Un zoo din China a vopsit doi cățeluși în alb și negru și i-a taxat cu 3 dolari pe credulii care au mers să vadă „câinii-panda”

Chinezii au „copiat” până și câmpurile olandeze cu lalele. Cum arată de sus parcul Holland Flower din Dafeng

Franța a criticat relația comercială cu China chiar în timpul vizitei dictatorului Xi Jinping: „Suntem departe de echilibru”

Partenerii noștri