Live

Foto Mașină făcută praf într-un accident pe A1. Aparține chiar echipajului de pază al autostrăzii

Data publicării:
Mașina lovită de autocisternă a fost distrusă complet. Sursa foto: ISU Hunedoara

Doi oameni au scăpat cu viață dintr-un accident rutier, deși mașina în care se aflau a fost distrusă aproape în totalitate. S-a întâmplat marți dimineață, pe A1, în județul Hunedoara. O autocisternă a intrat în autoturismul echipajului de pază al autostrăzii, iar pe urmă s-a răsturnat. Circulația a fost parțial închisă timp de câteva ore.

Accidentul a avut loc pe Autostrada A1, sensul de mers Deva-Ilia. În urma impactului, autobetoniera a rupt parapetele de la marginea șoselei și s-a răsturnat în câmp. În urma apelului la 112, pompierii au intervenit cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare, dar și cu un echipaj de prim ajutor.

Sursa foto: DRDP Timișoara

 

"În urma evenimentului nu au existat persoane încarcerate, însă doi ocupanți au fost asistați medical la fața locului, fiind ulterior transportați la spitalul din Deva, pentru investigații suplimentare", transmite ISU Hunedoara.

Potrivit DRDP Timișoara, autoturismul avariat (Dacia Spring) aparține chiar echipajului de pază al autostrăzii, care se afla în timpul serviciului.

Circulația pe banda 1 și pe banda de urgență de pe A1, la km 376+800, pe raza localității Vețel, sensul de mers Orăștie - Timișoara, a fost blocată pentru aproximativ 3 ore. 

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bărbat împușcat mortal la o vânătoare organizată noaptea, în Hunedoara. Polițiștii au fost anunțați chiar de tatăl celui care a tras

Accident grav, cu șapte victime, în Deva. Traficul pe DN7, blocat

Recidivist reţinut după ce în urmă cu două luni a omorât o femeie şi i-a ascuns trupul pe un teren de lângă un fost poligon de tragere

Salvamont avertizează: viperele au ieșit mai repede din hibernare. "Ele nu atacă omul, decât dacă sunt provocate"

Partenerii noștri